Aashram Quiz Answers With Questions 2020

Hi, MX Player App Officially launched a new quiz by the name of Aashram Quiz on 6th November 2020.  In this article, you will get all Aashram Quiz Answers Below.

The Aashram Quiz is now live on MX Player App. You can play MX Aashram Quiz and Win Cash Prizes. If you are looking for fast and correct answers, then all quizzes have correct answers below.

Rules Before you Play Ashram Quiz

Contents

  • Answer questions within 70 seconds
  • Correct answer is +20 points and wrong answer is 0 points
  • To successfully answer the quiz, please watch Season 1 of Aashram Series completely on MX Player.

 

How to Play the Aashram Quiz?

Step 1: Install MX Player App From Play Store for Android & Install From App Store for IOS.

Step 2: Sign in with your MX Player account. Create a new account if you don’t have an MX Player account & log in.

Step 3: Open Quiz Section you will find MX Player Aashram Quiz.

 

MX Player Aashram Quiz Answers with Questions:

Q1: What is the area restricted for the lower caste Baraat called?

  1. Bada Manzil
  2. Bada Ilaaka
  3. Bada Mohalla
  4. Bada Mahal

Answer: Bada Mohalla

Q2: What is the name of the 1st episode of Aashram?

  1. Pran Pratishtha
  2. Maha Prasad
  3. Grih Pravesh
  4. Sewa Dwar

Answer: Pran Pratishtha

Q3: How are drugs administered in Aashram?

  1. MIlk
  2. Fruits
  3. Pedas
  4. Laddoos

Answer: Laddoos

Q4: Who portrays the role of inspector Ujagar Singh?

  1. Bobby Deol
  2. Tushar Pandey
  3. Darshan Kumaar
  4. Adhyayan Suman

Answer: Darshan Kumaar

Q5: Who portrays the role of Tinka Singh?

  1. Bobby Deol
  2. Tushar Pandey
  3. Darshan Kumaar
  4. Adhyayan Suman

Answer: Adhyayan Suman

 

Q6: Which of the following is not supported by Aashram’s?

  1. New Channel
  2. Hospital
  3. Drug Rehabilitation Center
  4. Wrestling School

 

Answer: New Channel

 

Q7: Who portrays the role of Dr. Natasha?

  1. Anupriya Goenka
  2. Tridha Choudhury
  3. Aditi Pohankar
  4. Anurita Jha

Answer: Anupriya Goenka

 

Q8: Whom does CM ask for information on Baba Nirala?

  1. I.G Sharma
  2. D.I.G Sharma
  3. L.G Sharma
  4. G.G Sharma

Answer: I.G Sharma

 

Q9: What is Pammi’s brother’s name?

  1. Tinka
  2. Nirala
  3. Satti
  4. Hukum

Answer: Satti

 

Q10: When is the next season of Ashram releasing

  1. 25th December
  2. 11th November
  3. 1st January
  4. 14th February

Answer: 11th November

 

Q11: What Sport does Pammi play in Aashram?

  1. Cricket
  2. Kabaddi
  3. Badminton
  4. Wrestling

Answer: Wrestling

 

Q12: How many episodes are there in Aashram Chapter 1?

  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 10

Answer: 9

 

Q13: What does the Foreigner call Baba Nirala?

  1. Conman
  2. Bhakt
  3. Godman
  4. Politician

Answer: Conman

 

Q14: Where does Akki hide Sohini?

  1. Nonny’s house
  2. Akki’s house
  3. Pammi’s house
  4. Akki’s studio

Answer: Nonny’s house

 

Q15: Pammi reports FIR as?

  1. Fraud
  2. Extortion
  3. Attempt to Murder
  4. Attempt to Steal

Answer: Attempt to Murder

 

Q16: What is Akki’s profession?

  1. Camera Man
  2. Cook
  3. Reporter
  4. Police Officer

Answer: Reporter

 

Q17: What is the famous chant from Aashram?

  1. Shanti Shanti
  2. Japnaam
  3. Jai Jai
  4. Pranaam

Answer: Japnaam

 

Q18: Who portrays the role of Satti’s wife Babita?

  1. Tridha Choudhury
  2. Anupriya Goenka
  3. Aaditi Pohankar
  4. Anurita Jha

Answer: Tridha Choudhury

 

Q19: Who directed Aashram?

  1. Prakash Jha
  2. Karan Johar
  3. Ashutosh Gowariker
  4. Rohit Shetty

Answer: Prakash Jha

 

Q20: What is the name of Hukum Singh’s secretary?

  1. Dagga
  2. Jagga
  3. Magga
  4. Bagga

Answer: Bagga

 

Q21: Who is Tinka Singh in Aashram?

  1. Politican
  2. Actor
  3. Police Officer
  4. Rockstar

Answer: Rockstar

 

Q22: What is Satti’s salary from his first job?

  1. 10000
  2. 8000
  3. 15000
  4. 4000

Answer: 8000

 

Q23: Why is the baraat stopped?

  1. Becasue the baraat is too loud
  2. Because there is construction work
  3. Because the band demands more money
  4. Because Nonny is from Lower Caste

Answer: Because Nonny is from Lower Caste

 

Q24: What object does Pammi use to beat up the goons?

  1. Bat
  2. Ball
  3. Chair
  4. Table

Answer: Bat

 

Q25: Who does Inspector Ujagar Singh like?

  1. Sohini
  2. Mohini
  3. Natasha
  4. Akki

Answer: Natasha

 

Q26: What is the Profession of Anupriya Goenka’s charachter Natasha?

  1. Doctor
  2. Teacher
  3. Accountant
  4. Wrestler

Answer: Doctor

 

Q27: Which factory is Satti sent to after promotion?

  1. Mewat
  2. Kashipur
  3. Pradesh
  4. Kashi

Answer: Mewat

 

Q28: Who handles Aashram’s financial matter?

  1. Baba Nirala
  2. Bhopa
  3. Sadhvi Mata
  4. Michael

Answer: Bhopa

 

Q29: Who undergoes Shuddikaran at end of Chapter 1?

  1. Ujagar
  2. Akki
  3. Satti
  4. Sunny

Answer: Satti

 

Q30: Who is the other girl in CCTV footage of Hotel Shabnam?

  1. Kavita
  2. Babita
  3. Pammi
  4. Natasha

Answer: Kavita

 

Disclaimer: All Product Names, Logos, And Brands Are Property Of Their Respective Owners Logos & Trademark Belongs To The Respective Owner.

Leave a Comment